Wat is uitzendwerk?

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Steeds meer bedrijven en organisaties werken met flexwerkers. De meeste bekende vorm is nog steeds uitzendwerk. Voor werkgevers die tijdelijk en het liefst zo snel mogelijk extra handen nodig hebben, bijvoorbeeld om een zieke werknemer te vervangen of een project te kunnen afronden, is het inhuren van uitzendkrachten een populaire oplossing. Ook voor studenten die een bijbaantje zoeken is uitzendwerk ideaal.

Zoek jij uitzendwerk?

MM Jobs is hét uitzendbureau voor Roermond en omgeving. Zoek jij nog een bijbaantje bijvoorbeeld voor extra inkomsten naast je studiefinanciering of omdat je snel en voor een korte periode werk wilt hebben? Klop dan bij MM Jobs aan. Wij hebben regelmatig leuke vacatures, ook uitzendbanen waarvoor geen specifiek werkervaring of kennis nodig is. Jij kan werken bij populaire werkgevers in Roermond en omgeving. Wij betalen jouw salaris en kunnen desgewenst ook regelen dat jij elders kunt beginnen zodra een overeenkomst is beëindigd.

Voordelen van uitzendwerk

Voor werkgevers die tijdelijk arbeidskrachten nodig hebben is het inhuren van uitzendkrachten nog steeds een onmisbare vorm van flexwerk. Schakel MM Jobs in om (onverwachte) pieken binnen de organisatie op te vangen, als je personeel zoekt in vakantieperiodes of even een vervanger nodig hebt bij ziekte. Wij zoeken de geschikte kandidaat en regelen de salariëring. Het mooie is dat jij als werkgever nergens aan vast zit. Zo kun je zelf bepalen om een contract te beëindigen als je niet tevreden bent of als de uitzendkracht niet langer nodig is.