Wat is detacheren?

Anders dan bij uitzendwerk sluiten kandidaten bij detachering een arbeidscontract af voor een langere periode. Een gedetacheerde is een dienst van een organisatie, zoals MM Jobs, en is in tegenstelling tot een uitzendkracht wel verzekerd van secundaire arbeidsvoorwaarden van een vast arbeidscontract. Met name voor hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt is detachering interessant omdat ze zo ervaring te kunnen opdoen bij meerdere werkgevers en zelfs in meerdere sectoren. Voor werkgevers die voor een korte of langere periode gemotiveerd en hoger geschoolde personeel nodig hebben is detachering ideaal.

Wil jij worden gedetacheerd?

Ben jij hoger opgeleid en wil je vooral veel werkervaring opdoen en tegelijkertijd toch profiteren van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden? Hou jij van afwisseling en wil je toch bestaanszekerheid? Kies dan voor detachering via MM Jobs. Je gaat voor een langere periode werken bij een of meerdere interessante opdrachtgevers. In tegenstelling tot een uitzendovereenkomst ben jij bij ons in dienst met alle voordelen vandien. Zo betalen we je door ook als er even geen opdrachten zijn en investeren wij ook in opleiding, training en loopbaanadvies. Kom langs, dan stippelen we samen jouw loopbaan uit.

Voordelen van detacheringsovereenkomst

Detachering is ideaal voor organisaties die iemand zoeken die de slag gaat zonder veel uitleg en ondersteuning of organisaties die iemand nodig hebben voor het opzetten en uitvoeren van een complex project. Terwijl uitzendwerk vaak van korte duur is en vaak gaat over ongeschoold werk, gaat het bij detachering meestal om een langere en duurzame relatie. Bij detachering halen werkgevers vooral kennis en deskundigheid in huis, zonder vast te zitten aan een arbeidsovereenkomst voor onbeperkte duur.